Sunday 13 February 2011

Οικονομικές Λύσεις Για Βραδιές Αλκοόλ


Θα χρειαστείτε: 

- 6 Ευρώ.

- 1 εισιτήριο λεωφορείου, -για το πήγαινε.

- 1 καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για το ποδαράτο προς το σπίτι σου στις 4 τα ξημερώματα, -για το έλα.








  Έχοντας ως προορισμό τον απολυτό φοιτητικό οργασμό της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη, τον καφενέ 'Μουχαμπέτι', πληρώνεις λοιπόν στην σερβιτόρα 6 € και έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις.. όσα κρασιά/ρετσίνες/ρακόμελα/μπύρες ( ευχαριστούμε πολύ Μίλτο! :Ρ )  κτλ. αντέχεις.. Εεμ..Κυριολεκτικά.. 
  Βέβαια θα πρέπει να βεβαιωθείς οτι θα βρισκεσαι στον χώρο από αρκετά νωρίς, ώστε να πιάσεις θέσεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους υπόλοιπους 12 που θα έρθουν αργότερα και δεν φιλοτιμήθηκαν να προσφερθούν να έρθουν για παρέα. Παρ' όλ' αυτά -πέρα από τις αντιπαθητικές μου ειρωνείες, η κατάσταση αξίζει την οποιαδήποτε αναμονή έξω από το μαγαζί κοιτώντας επίμονα και με οργή τον τύπο που 'κρατάει' το τραπέζι για τους υπόλοιπους 12 που ακόμα έρχονται, και οποιοδήποτε φίλτατο πότη και πιωμένο συνάδελφο φοιτητή που τυχών αποφασίσει να μιλήσει μαζί σου για τις επιδόσεις του Αστέρα Τρίπολης ή ότι άλλο του κατέβει. 
  Ευφυής ο τύπος με την ιδέα της φοιτητικής βραδιάς μιας και το μαγαζί γεμίζει νωρίς το βράδυ και αδειάζει νωρίς το πρωί. 
  Ελπίζω να σας έδωσα μία ιδέα για το πού να πάτε την επόμενη Τετάρτη που πιθανών δεν θα έχετε ιδέες. Αλλά από την άλλη ελπίζω να μην πάτε, γιατί πάλι θα στηθούμε απ' έξω περιμένοντας να αδειάσει κάποια γωνίτσα.. :Ρ

xxx Ραφαέλλα

1 comment:

  1. haha poso teleio!! athina arage uparxei kt tetoio??
    xoxo

    http://limonspective.blogspot.com/

    ReplyDelete